Ime (obvezno)

Email (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Varnost

Pri vsakem delu, še predvsem pa, ko za nekim delom stoji vaše podjetje, je pomembno, da poskrbite za varnost vseh vaših zaposlenih in tudi za čim bolj ugodne pogoje za delo. Skozi izobraževanje varnosti pri delu vas bomo naučili kako odreagirati v kakšnem od nevarnih položajev, v katerih se lahko znajdete, takrat ko to najmanj pričakujete, prav tako pa bomo pregledali delovna mesta v vašem podjetju in z uporabnimi nasveti čim bolj omejili možnost, da pride do nesreče, poškodb, bolezni.

Če se na delovnem mestu dobro in varno počutimo, tudi delo opravljamo z večjih zagonom, zato je pomembno da smo pripravljeni in ustrezno izobraženi, tako, da lahko svoje delo opravljamo kar se da kvalitetno ter čim bolj produktivne pogoje omogočimo tudi drugim zaposlenim.

 

Potrebujete storitve s področja varnosti pri delu?
Pokličite nas na 040 144 853 in uredili vam bomo vse potrebno!

 

Spletna stran varstvo pri delu je namenjena pogovorom na temo varstvo pri delu, ocena tveganja, varnost pri delu in izjava o varnosti. Varnost in zdravje sta ena izmed najpomembnejših dejavnikov pri vsakem opravilu, zato moramo biti pozorni in storiti vse, kar je v naši zmožnosti, da delo opravimo varno in v skladu s predpisi. Saj v nasprotnem primeru tvegamo nevarnost poškodb, ki pa so lahko za nas v nekaterih primerih tudi usodne. Po zakonu moramo vsi imeti opravljen izpit iz varstva pri delu drugače delažal ne moremo opravljati. Kršitve taga zakona se tudi kaznujejo z denarno kaznijo podjetju in kršitelju. Vsekakor je potrebno upoštevati vsa varnostna navodila in uporabljati zaščitna sredstva, ki bi nas lahko obvarovala pred morebitnimi poškodbami. Gradivo in opozorila ter predpise, ki jih potrebujemo za bolj varno opravljanje dela lahko najdete na tej strani. Gradivo je predstavljeno v različnih člankih in če boste sledili tem predpisom pravilno, ni nikakršne bojazni, da bi si lahko med delom kar koli poškodovali.

Za opravljanje izpita iz varnosti pri delu nas pokličite na 040 144 853